Loader Image

Făcând parte din aceeași familie cu menta, Busuiocul este o plantă benefică utilizată deseori la gătit.
Busuiocul dă o aromă proaspătă de ierburi cărnurilor, pastelor și aperitivelor.
Adăugat la gătit sau folosit la ornat, busuiocul înviorează negreșit preparatele culinare.

Preț cu amănuntul:39 €
Preț de membru:29.25 €
PV:28.5

Beneficii primare
Este un aromatizant alimentar versatil, utilizat pe scară largă în întreaga lume la numeroase preparate culinare.
Miros și aromă incredibil de puternice atunci când este folosit la gătit, permițând utilizatorului să obțină mult cu puțin.
Aromă ierbacee ideală pentru supe, salate și asezonarea rețetelor savuroase.

Gătitul cu ulei esențial de Busuioc
De la paste cu sos la orzotto, nu uita să dai o notă aromatică de ierburi, utilizând uleiul de Busuioc la preparatele culinare italienești.
Prin simpla adăugare a unei picături de ulei de Busuioc la mâncare, poți obține o capodoperă culinară gustoasă și revigorantă.
Păstrează un flacon de ulei de Busuioc în bucătărie, pentru a-l utiliza ori de câte ori vrei să adaugi această mirodenie aromatică la mâncare.

Utilizări
Adaugă-l la rețetele tale italienești preferate, pentru un gust de ierburi revigorant.
Ori de câte ori un preparat culinar savuros necesită Busuioc uscat, înlocuiește ierburile cu ulei esențial de busuioc, pentru mai multă savoare.
Folosește uleiul de Busuioc la salate, supe și pentru asezonarea cărnurilor sau a mâncărurilor savuroase, cu o aromă de pământ și ierburi.
Adaugă o picătură de ulei de Busuioc la vinegrete și sosuri; folosește-l pentru a stropi pâinea proaspăt coaptă sau a completa un aperitiv.


Indicații de utilizare
Pentru aromatizarea mâncărurilor.


Precauții
A se folosi doar diluat. Nu consumați mai mult de o picătură pe zi. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita contactul cu ochii și cu mucoasele.

Call Now Button
× Trimite mesajul tau